tirsdag 28. desember 2010

Bloggfyll

Jeg har en blogg, ja jeg har faktisk to. Jeg skriver lite eller ingenting i noen av dem. Men jeg kan ihvertfall bruke dem til å holde greie på hva som skjer på andre blogger. Hadde jeg hatt et større meddelelsesbehov ville jeg kanskje skrevet mer, men dette behovet har visst forsvunnet.
I en periode skrev jeg dagbok på nett, og i gamle dager hadde jeg et nettsted der jeg skrev om marka og stiene der. Dette var før noen hadde funnet på at det å skrive og publisere på nett på sin egen kanal skulle hete blog, så jeg hadde ikke noe navn på det.
Men selv om jeg ikke skriver så mye er jeg veldig imponert over de som gjør det. Ikke minst de som tar flotte bilder, eller lager flotte ting og viser det fram.
Siden ingen allikevel kommer til å lese dette gir jeg meg nå.

1 kommentar:

  1. Jeg leste det jeg, Jon. Riktignok etter over en måned. Men jeg leste det. Kjenner igjen alle dine gleder og kvaler i forhold til "hvordan ta alle disse nye mulighetene i bruk - profesjonelt og privat" -. For oss som ikke automatisk tar avstand fra det hele, er dette både krevende iog veldig, veldig gøy...

    SvarSlett