lørdag 16. november 2013

Fra Bogstad til Wyllerløypa. 16. november 2013

Nok en fin og solrik novemberdag med sol og mildvær. På vestlandet herjer Hilde, men over fjellene kommer bare en silkefin fønvind.

Nordre Skuggen
Vi parkerte på den nordre av de to parkeringsplassene ved badeplassen i Bogstadvannet. Der er det nesten alltid plass, selv om den søndre er full. Det går en blåsti opp på andre siden av veien og vi gikk opp til Skuggen og videre oppover lia mot Voksen skog. Det er bratt men fint opp stien og vi kommer fort opp til et stikryss og videre på nedsiden av bilveien og terrasseblokkene til bussholdeplassen på voksen skog.

Selv om det var mildt var det noen vindkast som kjølte oss ned så det var litt vanskelig å være riktig kledd. Og å sitte stille, selv i sola, var litt kjølig. Vi tok en liten rast ved Strømsdammen med en liten skive og en sjokoladebit.
Strømsdammen
Videre gikk vi stien mot Ringerikstjern, men vi snudde ved Wyllerløypa, etter at jeg hadde gjort en del målinger med gpsen for å bestemme skiltplasseringer på begge sider av de nye traseene. Den store utvidelsen har gjort at stiene er litt vanskelige å holde vedlike, men jeg fant en løsning på merking og skilting som jeg skal gjennomføre til våren.

Så gikk vi den fine stien ned til Strømsbråten, veien forbi Markalåven og gjennom skogen tilbake til bilen.

Solnedgang over Bogstadvannet
Kart fra turkompisen.no© OpenStreetMap-bidragsytere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar